SZEMÉLYEM-AJÁNLATOK

BEMUTATKOZÁS

1983 óta az élelmiszeres tevékenységek több területén sikerült tapasztalatot szereznem az előállító és forgalmazó helyek tervezésétől kezdve, az engedélyeztetéseken át, az élelmiszerek előállításáig, forgalmazásáig.

Ennyi idő alatt végigkísérhettem a jogszabályi változások halmazát, részese lehettem az adott időszak hatósági ellenőrzéseinek.

Ez a hosszabb időszak mutatja, hogy megfelelő szakmai alapokkal kezelem az élelmiszeripari vállalkozások bármely területén érvényes jelenlegi előírásokat.

Elsősorban az ország Dunától keletre lévő részén vállalok személyes jelenléttel járó feladatokat, kiemelten Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Állok rendelkezésre telefonos és online tanácsadással is!

MEGRENDELHETŐ INFORMÁCIÓS FÜZETEK

1. Lakásétterem üzemeltetés

71 oldalon, képekkel illusztrálva minden, amit tudni kell!

Az információs füzetek köre folyamatosan bővül, kísérje figyelemmel az oldalt.

Egyedi igények és tevékenységek esetén kérjen ajánlatot!

A füzetek elektronikus (PDF) formában megrendelhetők, majd ezt követően letölthetők.

A megrendelés kizárólag e-mailben lehetséges.

A visszaigazoló e-mail tartalmazza a részletes információkat.

A bankszámlaszám megadása a visszaigazoló levélben történik.

A füzetek a térítési díj előre történő kiegyenlítését követő napon kerülnek kiküldésre.

Az információs füzetek egységára: bruttó 20.000 Ft/db

ALLERGÉNEKHEZ KAPCSOLÓDÓ OKTATÁSI ANYAG

A legkisebb vállalkozásnak is kötelező az allergénekkel kapcsolatos szóbeli tájékoztatásra vonatkozóan az érintett munkavállalók körében dokumentáltan oktatást végezni és erre belső szabályozást kialakítani.

Amennyiben az oktatást a vendéglátóhely felelős vezetője maga kívánja megoldani, ajánlom az oktatási anyagot, illetve vállalom az oktatások megtartását és dokumentálását.

A 46 oldalas oktatási anyag elektronikusan megrendelhető. Ára: 20.000 Ft

Érdeklődés és megrendelés az elérhetőségeken.

ELEKTRONIKUS INFORMÁCIÓS ANYAGOK

Az élelmiszer-előállítás és forgalmazás különböző területeire kidolgozott részletes információs füzeteket ajánlom azok figyelmébe, akik az első lépések megtételétől az üzemeltetés különböző fortélyaival bezárólag szeretnének olyan ismeretekhez jutni, amelyek birtokában valamennyi elvárás, szabály figyelembevételével végezhetik magas színvonalú, gazdaságos és jövedelmező tevékenységüket.

ELŐKÉSZÍTÉS ALATT ÁLLÓ INFORMÁCIÓS FÜZETEK

Büfék üzemeltetése

Élelmiszer és italadagoló automaták üzemeltetése és italcsapolás végzése

Az egyéb szálláshelyeken nyújtott reggeliztető tevékenység végzése

Mozgóárusítás és kitelepülés

Élelmiszerek házhozszállításának szabályai